Om Meg

Mitt hovedfokus er at vi sammen skal forstå og skape mening til dine følelser, reaksjoner, og opplevelser. Forståelse og anerkjennelse skaper ofte større grad av ro, selvrespekt og medfølelse både med en selv og andre. Jeg er opptatt av å lytte, samtidig er jeg en aktiv og engasjert terapeut som kan komme med spørsmål og betraktninger for å skape raskere endring

Jeg ble utdannet på UiO med spesialisering i klinisk voksen. Nå henter jeg inspirasjon fra psykodynamisk teori, tilknytningsteori, emosjonfokuserte retninger og mindfulness.

Jeg har spesialisering i ISTDP.

 Klient sier:

 “Jeg traff Hilde da jeg sto midt i mitt livs største krise. Jeg hadde mistet et barn og var i dyp sorg. I forlengelsen av dette opplevde jeg også at jeg hadde mistet meg selv og troen på at livet kunne bli godt igjen. Jeg hadde noen måneder tidligere vært hos en annen psykolog uten å merke særlig effekt av behandlingen og var usikker på hvorvidt psykologtimer var det rette for meg. Jeg fikk anbefalt Hilde og ga det en sjanse til i håp om å få det bedre. Det er jeg glad for nå.Hilde er ektremt dyktig og profesjonell. Selv om jeg kunne prate fritt og snakke om det jeg hadde behov for, hjalp hun meg med å “styre” samtalen/temaene slik at jeg virkelig fikk jobbet med utfordringene og timen ikke bare forsvant i pjatt/en oppsummering av livet siden sist. Jeg opplevde at jeg lærte noe om meg selv / endret tankemønster etter hver eneste time. Hilde er behagelig å snakke med, empatisk og veldig tillitsfull. Jeg følte meg forstått og respektert og kunne snakke ufiltrert og ærlig uten å begrense meg selv. Jeg fortsatte å gå til Hilde en lenger periode enn jeg først hadde tenkt. Hennes evne til å se meg og utfordre meg har gjort at jeg har lært mye om meg selv, og mye om mine relasjoner til andre. Jeg har snakket med Hilde om sorg, oppvekst, relasjoner til familie og venner, barneoppdragelse mm. Det er en trygghet å vite at jeg når som helst kan ringe Hilde dersom jeg skulle ha behov for det igjen.Hun anbefales på det sterkeste!”

Fra dinpsykolog.no